Program 13. Međunardnog fotosajma


[arrow-list]
[li]10:30 – 11:30 Tehnologija izrade virtualnih šetnji

Što su virtualne šetnje, povijest, svrha, prednosti i primjena, potrebna oprema …
Osnove izrade 360° panoramskih fotografija (Ptgui)
Osnove izrade virtualne šetnje (Krpano)

Siniša Drakulić (3Dpanorame) bavi se izradom virtualnih šetnji od 2009. godine, do sada je izradio preko 40 kvalitetnih virtualnih šetnji na domaćem i stranom tržištu. Uz virtualne šetnje bavi se i studijskom fotografijom, video produkcijom, izradom web stranica i mobilnih aplikacija.

[/li]

[li]12:00 – 12:20 Predstavljanje novog Sony uređaja – revolucionarno rješenje – vrhunski aparat u malenom kučištu

[/li]

[li]12:30 – 13:30 Kako brzo, jeftino i kvalitetno napraviti web portfolio

Recept ili što nam treba prije nego što počnemo?
– Instalacija wordpressa i primjena dizajna/tema
– I što ću sad ili kako promovirati svoj novi sajt?

Predavači: Tomislav Valent: Web programer i fotograf. Vlasnik cahayabox.net portala koji je posvećen fotografiji na sve moguće načine. Radoja Ivičić: Vlasnik agencije za promidžbu Žuti kišobran d.o.o.(zuti-kisobran.hr), pokretač portala www.foto-mreza.net, član upravnog odbora Fotokluba Zagreb.

[/li]

[li]14:00 – 16:00 EOS Akademija: Vaša EOS avantura započinje ovdje.

EOS akademija je dvosatno predavanje u koje započinje kratkim pregledom povijesti Canon tvrtke te povijesti EOSa, prvog fotoaparata na svijetu koji je elektroničkim putem umrežio objektiv i tijelo aparata.

Predavanje sa nastavlja kroz “seciranje” EOS fotoaparata, kako tijela (senzori, čipovi, procesori, memory kartice), tako i objektiva (Ultrasonic motor, image stabilizer, autofocus). Kako bi korisnici mogli u svim uvjetima snimiti vrhunske fotografije na predavanju mogu otputovati u najskrivenije kutke EOS izbornika te na kraju pitati sve što ih zanima o modelima EOS fotoaparata koje posjeduju.

Damir sa sobom donosi i ponajbolje iz EOSa, tako da svi posjetitelji mogu pogledati, opipati i isprobati perjanice EOS ponude sa pripadajućim objektivima.

Ponesite i vi vaše EOS ljubimce i iskoristite priliku kako bi pitali sve što vas zanima.

[/li]

[/arrow-list]

[singlepic id=168 w=320 h=240 float=none]

Za sve posjetitelje fotosajma ovaj put smo pripremili i veliko iznenađenje, pravu stvar za isprobavanje vaše najnovije opreme i oštrenje vaših objektiva, najnoviji model Harleya Davidsona Softail Breakout FXSBSE koji će naći svoje mjesto na našem sajmu!

Naravno da ga nećemo ostaviti samoga nego ćemo se pobrinuti i da ga sigurna ženska ruka mazi i pazi cijelo vrijeme sajma! 😉

Pa sad recite da nismo najbolji fotosajam na Svijetu! 🙂