Izlagači 13. Međunarodnog fotosajma


Do sada prijavljeni izlagači:

[arrow-list]
[li]

Fotosvijet i Asta Foto – predstaviti će studijsku flash, halogenu, fluo foto i video rasvjetu Jinbei, a tu je još i veliki izbor filtera, sjenila, zaštitnih poklopaca, prijelaznih prstenova, adapter tuba, širokokutnih leća, Lambency Shade difuzora, LED svjetla za video kamere te veliki izbor zamjenskih baterija i punjača. Posjetioci će moći isprobati više tipova rasvjete i druge studijske opreme slikajući model.

[/li]
[li]

Digital Camera Graz – jedna od najvećih specijaliziranih trgovina koja se bavi prodajom foto i video opreme, na dvije lokacije u središtu Graza, imati će svoj prodajni prostor na 13. Međunarodnom fotosajmu. U našoj bogatoj ponudi nalazi se veliki izbor rabljene foto i video opreme ( analognih i digitalnih fotoaparata, objektiva i dodatne opreme). Iz ponude bi posebno izdvojili DSLR fotoaparate sa uključenim standardnim zoom objektivom po cijeni od samo 119,00 €. Osim mogućnosti kupovine rabljene opreme nudimo vam i mogućnost otkupa ili zamjene za vašu staru opremu! Posjetite naše internet stranice još danas i izaberite nešto za sebe, pošaljite nam svoj upit na mail i mi ćemo vam donijeti opremu prilikom dolaska u Zagreb! Veselimo se vašem dolasku!

[/li]
[li]

KSU d.o.o. – Predstavit ćemo profesionalnu i amatersku photo opremu među kojom će posjetitelji moći vidjeti sve – od fotoaparata, objektiva, stativa, torbe u koje bi to sve stalo te pisača za printanje fotografija – sve će biti moguće isprobati i prezentirati. Također, možete naći i veliki izbor filtera, kartica, usb stickova te informacija od stručnih i kvalificiranih djelatnika.

[/li]
[li]

Olympus d.o.o. – dođite i isprobajte novi E-M1

[/li]
[li]

Epson – predstavlja novu generaciju pisača sa ugrađenim spremnicima s tintom koji drastično smanjuju cijenu po ispisanoj stranici. Do sada je naglasak bio na cijeni pisača i potrošnog materijala ali uz novi koncept korisnici ostvaruju značajne uštede prilikom ispisa svojih fotografija ili dokumenata.

[/li]
[li]

Anigota.hr (Kodak Centar) – Pronađite Canon šator na 13. Međunarodnom Foto sajmu. Canon predstavlja najnovije digitalne jednooke refleksne aparate, a posebno naglašavamo da će biti predstavljen i najnoviji Canon D70. Uz Canon DSLR fotoaparate, Canon EF i EF-S objektive biti će izloženi i noviteti u kompaktnim digitalnim fotoaparatima, pisačima i priboru. Poseban dio biti će posvećen najnovijoj profesionalnoj digitalnoj video kameri Cinema C100. Uz velik broj najnovijih proizvoda, biti ćete u mogućnosti isprobati i neke od velikih objektiva, porazgovarati s Canonovim stručnjacima, kao i interesirati se za mogućnost učlanjenja u Canonov CPS profesionalni program. Veselimo se vašem dolasku, vaš Canon

[/li]
[li]

Neo Orbis – Pentax fotoaparati, Pentax dvogledi, Eneloop baterije i punjači, Sanyo baterije i punjači, Cullmann stativi i torbe. Posjetioci će moći isprobati predprodukcijski primjerak Pentax-a K-3.

[/li]
[li]

Prizma – NATIONAL GEOGRAPHIC BAGS, KATA BAGS, THINK TANK PHOTO TORBE, RUKSACI…, MANFROTTO: STATIVI, TORBE, LED RASVJETA, DATACOLOR KALIBRATORI, METZ BLJESKALICE, SHOOTOOLS SLIDER, GEARBOX SKATERI, LM ZONE KRAN, LASTOLITE, MARUMI FILTERI.

[/li]
[li]

Praxis – LEICA, ELINCHROME, FOTOKEMIKA, KODAK, FOMA C/B MATERIJAL, NANEU TORBE, VELBON STATIVI

[/li]

[li]

Sony – Na ovogodišnjem 13.Međunarodnom fotosajmu koji će se održati dana 19.10.2013 u Hypo Centru, moći ćete doživjeti jedinstveno iskustvo fotografije kao nikada do sada uz neke od vrhunskih Sony fotoaparata, videokamera, izmjenjivih objektiva te modela koji će po prvi puta biti predstavljeni na ovom sajmu. Od Cyber-shot™ DSC-QX10 i DSC-QX100 stiliziranih kamera objektiva koje će pretvorit Vaš smartphone u specijaliziranu kameru s mnoštvom mogućnosti, predstavit će se i tanka prijenosna kamera Action Cam s Wi-Fi, GPS i Live-View upravljačem uz koju ćete otkriti svoj avanturistički duh, pa sve do digitalnih kompaktnih fotoaparata kojima možete snimati kao profesionalac zahvaljujući snažnom zumiranju od 50x čak i pri slabom osvjetljenju. Sony-eva misija je inspirirati i iznenaditi korisnike naprednijim uređajima što ćete i moći iskusiti na Sony corneru, uz pregršt zanimljivosti i noviteta uz vrhunsko znanje Sony promotora, dobit ćete sve informacije vezane uz fotografiranje Sony-evim fotoaparatima. Isprobajte i uvjerite se i sami u vrhunsku kvalitetu Sony fotoaparata i kamkordera.

[/li]

[li]

Crescat d.o.o. – materijali i oprema za muzejsku pohranu i prezentaciju fotografija

[/li]
[li]

Art-Jus d.o.o. – ploče za kaširanje Hahnemuhle DFA i aluminijske okviri i print studio

[/li]

[li]

Bratulić d.o.o. – predstavljanje u Hrvatskoj novih modela Fuji mirrorless fotoaparata FUJI FINEPIX X-M1 / FUJI FINEPIX X-A1 koji se ističu 16MP APS-C CMOS senzorom te retro izgledom, Tamron i Vanguard opreme pri čemu će korisnici moći isprobati Tamron objektive, Vanguard foto opremu iz kolekcije za 2013/2014 (stative, ICS profesionalnu opremu za prenošenje, foto torbe i foto ruksake), Sunpak bljeskalice po atraktivnim cijenama.

[/li]

[li]

Fotoklub Čakovec – Promovirati će knjigu “Promišljati fotografski” Davora Žerjava izdanu u vlastitoj naknadi, edukativne plakate namijenjene fotoklubovima i školama, te radionice portretne, produkt i pejzažne fotografije.

[/li]
[li]KSET[/li]
[li][/li]
[li]Dražen Kurelić[/li]
[li]Antun Deglin[/li]
[li]Ivan Pavić[/li]
[li]Božidar Bilopavlović[/li]
[li]Julio Frangen[/li]
[li]Max Juhasz / Stanko Abadžić – Fotomongrafije (autorski, potpisani primjerci):
1. Max Juhasz – ‘JARUN’
2. Stanko Abadžić – ‘ADRIATIC ROUTES’
[/li]
[li]Vladimir Javoran[/li]
[li]Aleksandar Jeremić – Profoto[/li]
[li]Zoran Dimić[/li]
[li]Igor Herceg[/li]
[li]Ozren Trupeljak i Tiho Gabelica[/li]
[/arrow-list]

Požurite s prijavom jer broj stolova je ograničen!


8_fotosajam_01